miércoles, 30 de mayo de 2007

LLIBRES O INTERNET
Fa alguns dies vam comentar a classe les diferències i semblances i els avantatges i inconvenients d'aquestes dues eines o recursos que tenim al nostre abast. Es va debatre si els llibres són solitàris i per contra internet cooperatiu, col·laborador i socialitzador.
Personalment pense que no podem discriminar i tirar per terra els llibres, ni tampoc el seu valor i la seua cultura immersa. Aquestos fa molts anys que estan en les nostres societats i ens han aportat molt a tots i totes, fins i tot a aquells que creuen que no, perquè d'on han après i sentit tantes emocions?
Ara bé, també cal dir que tenint al nostre abast un recurs tant poderós com és internet la societat està malgastant milers de papers i conseqüentment milers d'arbres innecessàriament. Però també cal dir, que no és el mateix vore o fullejar un text escrit en paper que un text a l'ordinador. Perquè posant com a exemple un cone, la diferència és abismal.
En fi, cada cosa té els seus avantatges i els seus inconveniens. El que està clar és que no podem tirar per terra cap dels dos perquè ambdos ens han enriquit moltísim a tothom.
Què penseu?

No hay comentarios: